Your Pet, Our Passion.
Purina ONE microbioom kattenvoer banner
Purina One

Probeer Purina ONE® Bifensis®

Om het darmmicrobioom in balans te houden
Een evenwichtig darmmicrobioom, dankzij cichorei.

Purina ONE® Bifensis® bevat cichorei - een prebioticum dat goede en slechte bacteriën in de darmen van je kat in evenwicht brengt. Dit helpt het darmmicrobioom te beschermen, essentieel voor de algehele gezondheid en het welzijn van je kat.

Een sterker immuunsysteem, dankzij lactobacillus.

Purina ONE® Bifensis® bevat lactobacillus - een heilzame functionele bacterie waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze het immuunsysteem van je kat van binnenuit stimuleert. Voor een lang en gezond leven.

Een stap vooruit in ons streven om plastic afval te verminderen

Ontdek ons volledige assortiment:

Door het combineren van jarenlange dierenverzorging innovatie door onze voedingsdeskundigen, is het PURINA ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van jouw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen.

Ontdek PURINA ONE natvoeding met hoogwaardige ingrediënten, speciaal samengesteld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen om hoogwaardige voeding te combineren met geweldige smaak.

Deze complete en uitgebalanceerde recepten van malse reepjes en groenten in een heerlijke jus, rijk aan vitamines en mineralen, zorgen voor gerichte voeding. Met PURINA ONE weet je zeker dat je haar alles geeft wat ze nodig heeft om vandaag en morgen gezond te blijven.

Kittens bevinden zich in een fase van intense groei en ontwikkeling. Hun voedingsbehoeften zijn extreem veeleisend voor deze hoge groeisnelheid. Purina ONE Junior is speciaal ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kittens (van spenen tot 12 maanden) en drachtige of zogende katten.

Het is belangrijk om voor jouw kat te zorgen tot op hoge leeftijd, met speciale aandacht voor hun natuurlijke afweer, nierfuncties en mobiliteit. Purina ONE senior kattenvoer met kip en volkoren bevat Bifensis. Het is speciaal samengesteld met vitamines en mineralen en ondersteunt de vitale functies van jouw senior kat.