Your Pet, Our Passion.
Australian Mist

Australian Mist

De Australian Mist is een ras van middelgrote katten met kort haar. Ze hebben een ronde kop en grote, expressieve ogen in verschillende schakeringen van groen. Er is niets extreems aan de Australian Mist. Ze zijn van een gemiddelde grootte en gemiddelde bouw met een vriendelijke uitstraling. De vacht heeft een lichte kleur met wat 'ticking', waardoor de katten een nevelachtig uitstraling krijgen, en een patroon met fijne vlekken en marmerachtige tekening. Kenmerkend zijn ook de markering van ringen en strepen op de poten en staart en de lijntekening op de kop. Dit ras komt voor in zeven verschillende kleuren: bruin, blauw, chocolate, lila, karamel, gold en peach.

Wat je moet weten over dit ras
  • Speelse, nieuwsgierige kat
  • Sociale, aanhankelijke kat
  • Spraakzame kat
  • Kat met gemiddelde bouw
  • Moet dagelijks verzorgd worden
  • Beperkte buitenruimte nodig
  • Een echte gezinskat

Persoonlijkheid

Oorsprong

Gezondheid

Voeding

Verzorging

Omgang met kinderen

Op zoek naar een kat

Twee katten die op de bank zitten
Op zoek naar een kat
Is dit het juiste kattenras voor jou?
Alle katten hebben hun eigen unieke persoonlijkheid! Beantwoord de vragen en ontdek welke kattenrassen beter passen bij jouw voorkeuren en levensstijl.
Twee katten die op de bank liggen
Op zoek naar een kat
Denk je erover om een ​​kat te nemen?
Welk ras zou je willen? Kun je de uitdagingen van een speelse kitten aan, of zou een rustigere oudere kat beter bij je levensstijl passen?
Kat kijkt naar de eigenaar
Adoptie
Het kan heel goed voelen om een kat uit een dierenasiel te adopteren. Zo geef je een dier een tweede kans in het leven! Er zijn veel katten die wachten op een liefdevolle thuis. En wat zouden ze graag deel van jouw leven worden, maar wat kun je van het adoptieproces verwachten?