OVERTUIG JE WERKGEVER

Het verwelkomen van honden op de werkplek kan helpen om enkele prangende vraagstukken waar werkgevers vandaag de dag mee worstelen op te lossen.

Hoe kunnen wij stress verminderen en samenwerking verbeteren? Hoe kunnen wij de werkcultuur transformeren en talenten slimmer aantrekken en behouden? Met zoveel bedrijven die zoeken naar antwoorden op deze en nog vele andere vragen, spreken de voordelen van Pets at Work voor zich.

Natuurlijk zijn er tal van praktische vraagstukken om goed bij stil te staan. Onze Pets at Work presentatie geeft je meer redenen om jouw werkgever te overtuigen om het programma op te zetten en helpt je eventuele barrières te overwinnen.

ONTVANG DE PRESENTATIE

onboard-banner

IN GANG ZETTEN VAN EEN
PETS AT WORK PROGRAMMA

Zie je een programma bij jou op het werk wel zitten, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Dan raden wij aan met de volgende stappen te beginnen.

employee-key-things

3 belangrijke zaken om na te gaan

 1. Ga na wie de eigenaar en beheerder van het gebouw is.

  Het is namelijk belangrijk om te weten of honden bij jou op de werkplek wel zijn toegestaan. Vraag dit daarom eerst bij je manager of huisbaas – of beiden – na.

 2. Overtuig je leidinggevenden.

  De Pets at Work toolkit staat boordevol feiten, onderzoek en een kant-en-klare pitch om je te helpen jouw manager net zo enthousiast te maken over huisdieren op de werkplek als jijzelf.

 3. Stel een ambassadeur of projectteam aan.

  Als jij of een klein team aangeeft bereid te zijn de kar te trekken om Pets at Work in te voeren, zullen leidinggevenden eerder geneigd zijn zich achter het plan te scharen en zal het programma soepeler verlopen.

Wat heb je nodig voor een comfortabel verblijf van honden op kantoor?

Hondenmand
Hondenmand
Speeltjes en snacks
Speeltjes en snacks
Hondenlijn
Hondenlijn
Poepzakjes
Poepzakjes
Slipvaste waterbak
Slipvaste waterbak
Voeding
Voeding

Verantwoord huisdierbezit

De kern van elk Pets at Work programma is dierenwelzijn. Blijven huisdieren bij jou op de werkplek gezond en worden ze er blij van? Is er bijvoorbeeld een buitenruimte waar ze hun behoefte kunnen doen? Onze toolkit bevat een lijst met zaken waar bedrijven en baasjes over na moeten denken alvorens zij huisdieren toelaten op de werkplek.

 • De behoefte aan een geschikte omgeving
 • De behoefte aan geschikte voeding
 • De mogelijkheid om normaal gedrag te kunnen vertonen
 • De behoefte aan gezelschap van andere dieren of juist aan privacy
 • De behoefte aan bescherming tegen pijn, lijden, letsel en ziekte