De geweldige voordelen van spirulina

Spirulina is een blauwgroene alg die groeit in warme wateren in tropische (zoals Hawaii) en subtropische gebieden over de hele wereld
Meer informatie

KATTENTAAL – LES 1: DE OREN

Rechtop, plat of naar achter gedraaid … De oren van jouw kat spreken boekdelen over haar emoties. Ontdek hoe je ze moet interpreteren en leer kattentaal spreken!
Meer informatie

SPELLETJES OM HET GEWICHT VAN JE KAT IN DE HAND TE HOUDEN

Lijkt je kat de laatste tijd wat dikker? Ben je bang dat ze niet actief genoeg is? In dit artikel vind je nuttige spelletjes om jouw kat in conditie te houden.
Meer informatie

HET DARMSTELSEL: HET GEZONDHEIDSALIBI VAN JOUW KAT

Recent onderzoek heeft aangetoond dat het behoud van een gezonde darmflora een belangrijke rol speelt in onze algehele gezondheid. De darm is namelijk samen met de maag de eerste interne barrière tegen door voedsel overgedragen pathogenen (virussen of bacteriën).
Meer informatie

DE MAINE COON

De Maine Coon staat bekend als de ‘vriendelijke reus’ onder de kattenrassen. Het is dus geen toeval dat deze fascinerende, mooie en uitstekende gezinskat het symbool van Purina ONE is!
Meer informatie

HOE KIES JE EEN GEZONDE KITTEN

Je hebt dus besloten om een kitten te adopteren. Dat is goed nieuws! Maar voordat je je naar het asiel haast, vind je hier een paar tips, zodat je zeker weet dat je volgende huisdier gezond is.
Meer informatie

EEN BUDGET VOOR JE KITTEN

Hoewel katten meestal goedkoper zijn dan honden, heb je toch te maken met maandelijkse kosten, plus de aanschafkosten bij adoptie van een kitten.
Meer informatie

KIEST EEN KAT HAAR EIGEN BAASJE?

Jij hebt je keuze gemaakt, maar hoe zit het met jouw kat? Jullie relatie is gebaseerd op een wederzijdse keuze, dus hoe kun je ervoor zorgen dat ze er blij mee is?
Meer informatie

5 HANDIGE TIPS OM HET DARMSTELSEL VAN JOUW KAT TE VERZORGEN

Hier volgen 5 eenvoudige en effectieve tips om je te helpen voor het darmstelsel van jouw kat te zorgen.
Meer informatie

WELKE SPEELTJES ZIJN HET BESTE VOOR MIJN KAT?

Of je nu iets zoekt om je kat bezig te houden wanneer ze alleen is of wilt weten welke spelletjes jullie samen kunnen spelen, hier vind je enkele nuttige tips om een speeltje voor jouw kat te kiezen.
Meer informatie

ZIJN BINNENKATTEN MINDER GELUKKIG DAN BUITENKATTEN?

Katten kunnen zich prima aan het leven binnenshuis aanpassen, zolang je aan de specifieke behoeften van deze levensstijl voldoet.
Meer informatie