meisje met hond

Purina Goede Doelen Partnerships

 

Bij Purina gaat onze passie voor huisdieren verder dan alleen onze producten. Wij zetten ons in om liefhebbende baasjes hun huisdieren alles te kunnen bieden op het gebied van gezondheid en geluk. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om goede doelen te koesteren en te steunen. Dit doen wij door een hoge standaard in dierenverzorging te bevorderen, dierenleed te voorkomen en onze kennis en ervaring te delen met anderen.

Wij zijn dan ook verheugd dat toonaangevende doelen, die onze waarden delen, onze partners willen zijn in het bevorderen van dierenwelzijn. Van voorlichting over verantwoord huisdierenbezit tot het samenbrengen van honden en senioren. Het is onze filosofie om samen met goede doelen te blijven werken aan duurzame programma’s die bijdragen aan echte, tastbare voordelen voor huisdieren en de mensen die hun liefhebben.

Goede doelen waar Purina mee samenwerkt zijn Stichting OOPOEH en Stichting Met dieren meer mens. Wij steunen deze bijzondere organisaties tijdens hun doorlopende programma’s, nationale campagnes, speciale projecten en lokale evenementen

jongen met kat op schoot

Stichting OOPOEH gelooft dat honden je gelukkig en gezond houden. Met een hond beweeg je meer, doe je sneller contacten op en zit je lekkerder in je vel.

Stichting Met dieren meer mens biedt met Het DierenDiploma een gratis lespakket over het houden en verzorgen van huisdieren voor kinderen in de leeftijd van 8/9 jaar.

Het DierenDiploma leert kinderen van alles over huisdieren, van verzorging tot voeding en van leefomgeving tot gedragsherkenning.

DOEL 2023: 100% VAN DE BELOFTEN GEREALISEERD

Lees meer over de maatschappelijke beloften van Purina

Rapport downloaden 2016

Rapport downloaden 2018

PURINA IN SOCIETY

Als bedrijf op het gebied van huisdierverzorging bevinden we ons in een unieke positie om te bouwen aan een positievere toekomst voor huisdieren, hun eigenaren en de maatschappij in het algemeen. En daarom hebben we gesproken met huisdiereigenaren, dierenartsen, opinieleiders binnen de sector, specialisten op het gebied van duurzaamheid en personen die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van huisdieren. Samen hebben we geïdentificeerd waar wij daadwerkelijk een verschil kunnen maken in het leven van huisdieren en welke stappen we kunnen nemen om onze belasting van het milieu en de sociale impact te minimaliseren. Aan de hand van dit onderzoek hebben we de maatschappelijke beloften van Purina opgesteld. Deze beloften vormen de basis voor de manier waarop wij werken als bedrijf en we ons opstellen als persoon, nu en in de toekomst.

Lees meer over PURINA IN SOCIETY