dualnature-banner_2400x900_no-crop_comp

De geweldige voordelen van spirulina

Spirulina is een blauwgroene alg die groeit in warme wateren in tropische (zoals Hawaii) en subtropische gebieden over de hele wereld.Het behoort tot een familie van microalgen, welke heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van leven op aarde en al ongeveer drie miljard jaar op onze planeet bestaat!

Het bevat eiwitten, ijzer, vitamines, mineralen, essentiële vetzuren, pigmenten met antioxiderende eigenschappen ... en meer!

Dankzij het uitstekende voedingsprofiel is Spirulina goed voor zowel mensen als huisdieren zoals honden en katten. Een van de vele voordelen is het uitzonderlijke vermogen om de functies van het immuunsysteem te helpen ondersteunen.

De experts van Purina houden constant onderzoeken en wetenschappelijke literatuur in de gaten voor ingrediënten. Na het beoordelen van een potentieel ingrediënt voor huisdieren, gebruiken zij hun expertise om een manier te vinden deze in ons voedsel te verwerken. Met Purina ONE Dual Nature brengen ze nu Spirulina van de natuur naar het bordje van je kat om te helpen haar immuunsysteem te ondersteunen.