Hero

Onze Deskundigheid

Door het combineren van jarenlange innovatie van de huisdierenzorg door onze voedingsdeskundigen, is het Purina ONE® assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van uw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen.

Of je nou kiest voor de droge voeding, de natte voeding of de nieuwe DualNature™ met Spirulina, met Purina ONE geef je jouw kat altijd een smakelijke en nutritioneel geavanceerde maaltijd.

Bifensis

Bifensis​​

Een assortiment voeding die speciaal is afgestemd op de behoefte van jouw kat aangepast aan zijn levensfase en levensstijl.

PURINA ONE BIFENSIS® is een unieke nutritionele formule met heilzame functionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van uw kat versterken van binnenuit.

Ontwikkeld door Purina’s dierenartsen en voedingsdeskundigen, bevat PURINA ONE BIFENSIS®, naast de heilzame functionele bacteriën, alle belangrijke voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, waaronder ook Omega 6 vetzuren. Deze dubbele verdedigingsformule werkt zowel van binnenuit, door te helpen bij de ondersteuning van de natuurlijke productie van uw kat’s antilichamen, als aan de buitenkant door het behoud van een gezonde huid en vacht.

Verkrijgbaar in een breed assortiment van smaakvolle producten met hoogwaardige ingrediënten, bijvoorbeeld met kip als nummer één ingrediënt. PURINA ONE BIFENSIS® ondersteunt de natuurlijke afweer van uw kat vandaag en morgen.

Geen toegevoegde kleurstoffen, geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en geen toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen.

DualNature

DualNature

De voeding die uw kat nodig heeft, is te vinden in de natuur. Maar het vergt de juiste expertise om die voeding naar haar voerschaal te brengen. Purina ONE DualNature ™ is een innovatief product met brokjes van twee texturen met Spirulina, een natuurlijk ingrediënt dat de immuunfunctie van uw kat ondersteunt. Deze voeding is te vinden in de onweerstaanbare smaken kip en rund.

Wet

Nat

Purina ONE natte maaltijden combineren specifieke hoogwaardige voeding met een geweldige smaak.

Deze volledige en uitgebalanceerde recepten zijn speciaal ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen van Purina en combineren malse stukken gesneden in mini filets met groenten in een heerlijke saus. Bereid met hoogwaardige ingrediënten en rijk aan vitamines en mineralen, bieden ze speciale voeding die is aangepast aan de levensfase of levensstijl van jouw kat.