Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Corgi zit in de hand van de eigenaar

10 Leuke hondennamen

Leestijd: 3 min

Nu je een schattige, kleine metgezel hebt, is het tijd om een naam voor hem of haar te kiezen die net zo schattig is. Gelukkig zijn er zoveel leuke hondennamen om uit te kiezen. Denk aan je favoriete personages uit de pop- of filmcultuur en je zult zeker een naam tegenkomen die past bij jouw geweldige viervoeter.

Of heeft jouw hond een bepaalde eigenschap waardoor hij in het middelpunt van de belangstelling staat? Misschien is het een persoonlijkheidskenmerk of iets aan zijn schattige uiterlijk dat ook prima als koosnaam werkt.

Als je op zoek bent naar inspiratie, zijn hier enkele van onze favoriete leuke hondennamen. Bekijk onze lijst en misschien vind je wel een geweldige naam die perfect bij het uiterlijk en de persoonlijkheid van jouw hond past.

Leuke hondennamen reu

Sky

Sky is een prachtige naam voor een reu en betekent ook ‘’lucht’, wat het volgens ons een geweldige naam maakt voor een donzige, wolkachtige hond zoals een Samojeed. Of misschien een Husky met prachtige blauwe ogen die er net zo uitzien als de lucht zelf!

E.T.

Hondenbezitters kunnen soms het gevoel hebben dat hun puppy's niet van deze wereld zijn. De onvoorwaardelijke liefde die honden geven aan hun baasje en de verbazingwekkende vaardigheden die ze vrijwel moeiteloos leren zijn zeker bijzonder. Dus als je op zoek bent naar buitenaardse inspiratie om een naam te kiezen die uitdrukt hoe speciaal je hond voor je is, waarom ga je er dan niet voor en noem je hond E.T. ? De vriendelijke alien die probeert thuis te komen is de held in de gelijknamige film van Steven Spielberg en werkt ook prima als leuke reunaam.

Pikachu

Pokémon-namen zijn nog schattiger als hondennamen. Als jouw hond een bliksemschicht van energie is en altijd door het huis rent, dan is Pikachu misschien de juiste naam voor hem. En als jouw hond ook nog een mollig lichaam en korte beentjes heeft die lijken op de personage uit deze serie, is er geen leukere mannelijke hondennaam.

Woef

Voor viervoeters die je graag alles over hun dag vertellen door voortdurend te blaffen van opwinding, is er een naam die bij hen past: Woef. Het is ook kort en pittig, wat meestal de manier is waarop honden goed reageren. Probeer het eens en kijk wat je hond ervan vindt.

Paddington

Dankzij de mooie fictieve beer is Paddington een van de meest vertederende namen geworden. Een naam die iedereen meteen herinnert aan het onschuldige, vriendelijke karakter waar we zo van houden, is misschien wel precies wat jouw hond zoekt? En als je het geluk hebt een prachtige hond te hebben die je doet denken aan een knuffelige teddybeer, dan zou Paddington zeker bovenaan de namenlijst moeten staan.

Leuke hondennamen teefje

Cuddles

Als je teefje bekend staat om het geven van de beste knuffels, waarom ga je dan niet voor de leuke naam Cuddles? Het is zo'n vertederende naam die gegarandeerd een glimlach zal opleveren.

Coco

Voor de witte hondenprinsessen die op zoek zijn naar een leuke naam, zou Coco bovenaan de lijst moeten staan. Het is niet alleen de witte kleur van de kokosnoot die het zo’n geschikte naam maakt voor honden met een lichte vacht. Het klinkt ook goed en krachtig wanneer je je beste vriendin wilt roepen voor een heerlijke snack.

Princess

Voor de elegante, meisjesachtige honden die door het huis paraderen vanaf het eerste moment dat ze door de deur lopen, is er gewoon geen betere manier om ze aan te spreken dan door koninklijke namen te gebruiken. Pas op dat deze royalty pup niet thuis de baas wordt.

Fifi

Puppy’s met perfect gekapte vacht en koninklijk gedrag hebben een naam nodig om te pronken met hun diva-achtige status. We denken dat Fifi ze recht zal doen. Bovendien werkt het ook prima als een leuke, vrolijke hondennaam.voor teefjes.

Fluffy

Eigenaren van donzige puppy's behoren tot de gelukkigste huisdierenbezitters. Ze hebben een lieve hond met een vacht die perfect is voor eindeloze aaisessies en ook volop keuze aan leuke hondennamen die verwijzen naar hun verbluffende uiterlijk. Fluff of Fluffy zijn schattige namen die perfect bij elke hond met een volle vacht passen, hoe groot of klein ze ook zijn. Heb je meer ideeën nodig voor je lijst? Hier zijn enkele van de beste Disneynamen voor honden.