MAAK KENNIS MET
PRO PLAN® LIVECLEAR® KATTENVOEDING

De revolutionaire kattenvoeding die de hoeveelheid allergenen op kattenhaar vermindert*.


* Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73

DE EERSTE ALLERGEEN-REDUCERENDE KATTENVOEDING

De op basis van ruim tien jaar onderzoek ontwikkelde PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding vermindert aantoonbaar veilig en effectief de hoeveelheid allergenen op het haar en de huidschilfers van katten. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de werking van de allergeen-reducerende PRO PLAN LiveClear® voeding voor katten.

PRO PLAN LIVECLEAR® KATTENVOEDING: ONTDEK HET VERHAAL

Alle katten produceren in hun speeksel het normaal voorkomende allergeen, Fel d 1.

Wanneer katten PRO PLAN LiveClear® eten, bindt een uit eieren afkomstig eiwit zich aan Fel d 1 en wordt dit geneutraliseerd.

Wanneer PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding dagelijks wordt gevoerd, dan zorgt dit voor een aanzienlijke vermindering van de allergenen op haar en huidschilfers van katten*.

PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding werkt eenvoudig en veilig** in een compleet en evenwichtig normaal voedingspatroon voor katten

* Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73
** Matulka, R. A. et al, Frontiers in Veterinary Science, 2020; 6, 477. doi: 10.3389/vets.2019.0047

Het geven van PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding is niet bedoeld ter vervanging van andere methoden voor het verminderen van de hoeveelheid allergenen, maar is een aanvullende maatregel die kan helpen de allergeenbelasting in huishoudens met katten te verlagen.

PRO PLAN LiveClear® is een revolutionaire kattenvoeding die heeft bewezen de hoeveelheid allergenen op haar en huidschilfers van katten na drie weken dagelijks eten met 47% te verminderen.*
* Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73

KOEL EN DROOG BEWAREN

ECHTE MENSEN. ECHTE VERHALEN.

Katteneigenaren houden van hun katten, maar moeten door een gevoelige reactie op kattenallergenen het contact met hun katten soms beperken. PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding maakt het leven een stukje makkelijker. Ontdek wat dit voer heeft gedaan voor echte mensen zoals jij.

Het echte PRO PLAN LiveClear verhaal van Brenda

Het echte PRO PLAN LiveClear verhaal van Raymond


MEER ARTIKELEN LADEN

Het verhaal achter PRO PLAN LiveClear®

Hoe heeft Purina de doorbraak achter PRO PLAN LiveClear® kattenvoeding ontdekt? Met passie, innovatie en meer dan tien jaar baanbrekend onderzoek.

MEER INFORMATIE

Veelgestelde vragen

PRO PLAN LiveClear® is anders dan alle andere soorten kattenvoer op de markt, het is dus logisch wanneer je hier vragen over hebt. Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen.

ZIE VEELGESTELDE VRAGEN