Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Puppyclub logo
Puppy wachten op eten

Voorbereiding op een nieuwe pup in huis? Dit is wat je kunt verwachten.

Leestijd: 5 min

Nieuwe puppy's zijn spannend, maar je moet veel doen om je goed voor te bereiden! Bereid je met onze gids voor op de mooie momenten (en het harde werk) van het puppybezit.

Je voorbereiden op je nieuwe puppy is zo'n spannende tijd. Al snel zul je een kleine pluizenbol (en vreugde) door het huis hebben rennen en je denkt al aan de leuke tijd die voor je ligt. Maar ben je ook voorbereid op het harde werk en het tijdrovende deel en de slapeloze nachten die horen van het verwelkomen van een puppy in het gezin? Er zijn maar weinig puppy-eigenaren die beseffen hoeveel hun leven op het punt staat te veranderen. Dit klinkt misschien allemaal een beetje eng, maar geen paniek! Er zijn ook tal van geweldige momenten die alleen een hondenbezitter kan ervaren.

Hier zijn enkele dingen die niemand je vertelt voordat je je op een nieuwe puppy voorbereidt, plus een paar dingen om naar uit te kijken.

Als je weet wat je kunt verwachten en als je goed voorbereid bent op de komst van je puppy, zullen jullie allebei slagen en zullen de eerste paar weken samen een vreugdevolle ontdekkingsreis worden terwijl jullie elkaar leren kennen en vertrouwen.

Lees meer nuttige tips over puppytraining, zodat je klaar bent voor een geweldige start van je leven samen. Veel plezier!