How Dental heath makes a happier dog
How Dental heath makes a happier dog
How Dental heath makes a happier dog

Hoe een gezond gebit zorgt voor een blije hond

Share

Honden verkennen, eten en onderzoeken met hun mond, waardoor ze elke dag voortdurend worden blootgesteld aan verschillende soorten bacteriën. Omdat honden hun tanden niet zelf kunnen reinigen, is het belangrijk om hier zelf wat aandacht aan te besteden. Per slot van rekening begint een gezond huisdier bij een gezonde mond, omdat een dagelijkse mondverzorging helpt uw huisdier een lang en gezond leven te leiden.

Gezond tandvlees en schone tanden leveren een positieve bijdrage aan het algemeen welzijn van uw hond. Bacteriën die het gevolg zijn van een slechte verzorging van het gebit, kunnen leiden tot pijn, ongemak en ziekte.

Dit kan betekenen dat uw hond moeite heeft met eten. Slechte adem als gevolg van gebitsaandoeningen, zorgt er ook voor dat het minder prettig is om in de buurt van uw hond te zijn. Zorg voor het gebit van uw hond helpt niet alleen slechte adem te voorkomen, maar vermindert ook het risico op gebitsaandoendingen.

Dit helpt ook andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Onderzoek toont aan dat bacteriën onder het tandvlees naar het hart, de nieren en de lever kunnen bewegen als er niets aan wordt gedaan.

Packshot

Wat is Purina® DentaLife®?

Purina® DentaLife® is een innovatieve dagelijkse traktatie voor uw hond die bij draagt aan een gezond gebit en tandvlees en frisse adem.