How Purina® DentaLife® helps your dog
How Purina® DentaLife® helps your dog
How Purina® DentaLife® helps your dog

Hoe helpt u de gebitsgezondheid van uw hond te verbeteren?

Share

Een hond met een gezond gebit zorgt ervoor dat u allebei tevreden bent - de hond voelt zich goed en u voelt zich prettig hierbij! Daarom blijven wij zoeken naar betere manieren om uw hond gezond te houden.

Zorg voor het gebit van uw hond helpt niet alleen slechte adem te voorkomen, maar vermindert ook het risico op gebitsaandoendingen.

Dit helpt ook andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Onderzoek toont aan dat bacteriën onder het tandvlees naar het hart, de nieren en de lever kunnen bewegen als er niets aan wordt gedaan. 85% van alle huisdieren hebben tandvleesontsteking tegen de tijd dat ze 3 jaar oud zijn.

Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u het gebit van uw hond het best gezond kunt houden en tandvleesontsteking kunt voorkomen. Herkent u een of meerdere van de genoemde kenmerken van gebitsproblemen?

Dan is het raadzaam een bezoek te brengen aan uw dierenarts voor een gebitscontrole en indien nodig gepaste behandeling. Daarnaast is het raadzaam om het gebit van uw hond extra te verzorgen, bijvoorbeeld door uw hond dagelijks Dentalife te geven. Klik hier voor meer informatie over de effectieve reinigende werking van Dentalife.

Packshot

Wat is Purina® DentaLife®?

Purina® DentaLife® is een innovatieve dagelijkse traktatie voor uw hond die bij draagt aan een gezond gebit en tandvlees en frisse adem.