De benodigdheden voor puppy's | Bonzo

Puppy benodigdheden

Benodigdheden voor pups

Het is tijd om uw nieuwe puppy mee te nemen naar huis en uw gezin kan niet wachten tot de nieuwkomer er is. Om te zorgen dat uw nieuwe huisdier aan zijn nieuwe huis kan wennen, zijn er een aantal benodigdheden voor uw puppy om hem te helpen zich aan te passen aan zijn nieuwe leven.

Het is tijd om uw nieuwe puppy mee te nemen naar huis en uw gezin kan niet wachten tot de nieuwkomer er is. Om te zorgen dat uw nieuwe huisdier aan zijn nieuwe huis kan wennen, zijn er een aantal benodigdheden voor uw puppy om hem te helpen zich aan te passen aan zijn nieuwe leven.

Puppy's moeten zich veilig en op hun gemak voelen in hun nieuwe huis en dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat ze een rustige en vertrouwde plek hebben om te eten en drinken een warme en comfortabele plek om te slapen en speeltjes om mee te spelen. Verder is het belangrijk om halsbanden en riemen te kopen, die goed passen en hen helpen te leren en zich te ontwikkelen terwijl ze groeien.

Maak een keuze
Tennis ball

Deken

Een deken kan diverse functies hebben voor uw hond: deze kan een draagbaar bed zijn zodat hij in elke kamer of achter in de auto comfortabel kan liggen of de deken kan een beschermende functie hebben om hem iets met een vertrouwde geur en textuur te geven, zodat hij kalm blijft als u naar vreemde plaatsen gaat.

Kies een dikke, stevige deken die niet te groot is zodat u deze gemakkelijk kunt opvouwen en overal mee naartoe kunt nemen. De deken moet echter ook niet te klein zijn, zodat uw hond deze niet te snel ontgroeit.

Diving ball

Een goede halsband

De halsband van uw puppy is een essentieel item dat hij jarenlang zal dragen, dus zorg dat het zo comfortabel mogelijk zit. Een goede halsband is idealiter gemaakt van lichte nylon of leer en heeft genoeg ruimte over zodat uw nieuwe gezinslid kan groeien. Vergeet niet dat u deze halsband misschien moet vervangen terwijl uw puppy groeit.

U kunt bepalen welke maat halsband uw puppy moet hebben, door zijn nek te meten en dan 5 cm toe te voegen. De halsband zit comfortabel als u gemakkelijk 2 vingers tussen de halsband en de nek van uw puppy kunt plaatsen. Vergeet natuurlijk niet

Fetch ball

Plaatsing van mand

Wanneer u uw puppy meeneemt naar huis, is de eerste belangrijke beslissing die u moet nemen waar uw nieuwe gezinslid zal slapen. Puppy's kunnen tot 14 uur per dag slapen en hebben het liefst een knus nest waarin ze zich kunnen verstoppen. Daarom kiezen veel gezinnen voor een puppybench als mand, voor de eerste paar maanden van huistraining.

Met de juiste aanmoediging en acclimatisatie kan een bench al snel een veilige plek en toevluchtsoord voor uw puppy worden. Zet de bench in een stille en warme beschutte hoek en leg speeltjes in de bench om het

Find the Treat

De juiste voeding

Maaltijden zijn ontzettend belangrijk voor een nieuwe puppy en in het eerste jaar moeten ze heel veel eten! Gelukkig hebben we voor alle soorten en rassen puppy's een voedingsproduct dat is aangepast aan hun leeftijd en energiepeil. BONZO zit boordevol voedingsstoffen en alle vitamines die een groeiende hond nodig heeft, dus wanneer u uw puppy dit voert, kunt u genieten van zijn gezonde speelsheid zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zijn voeding.

Flying Disc

Trimmen

Regelmatig trimmen is heel belangrijk voor een gezonde en glanzende vacht bij een jonge hond en u moet proberen uw puppy zo snel mogelijk te laten wennen aan een regelmatige trimroutine.

Er zijn letterlijk duizenden producten op de markt om de vacht van uw nieuwe gezinslid verzorgd en glanzend te houden, van shampoos tot speciale vachtborstels. Wat ze nodig hebben, varieert afhankelijk van hun vacht. Raadpleeg uw dierenarts of fokker voor advies over welke producten het beste aansluiten op de behoeften van uw puppy.

Hide and Seek

Aan de riem

Hondenriemen zijn er in honderden verschillende stijlen en materialen. Sommige zijn lang, sommige kort en sommige intrekbaar. Welke riem u kiest hangt helemaal af van uw persoonlijke smaak, hoewel de grootte van uw hond meespeelt in deze beslissing. Wanneer u echter een jonge puppy traint, is een riem van 1,8 meter over het algemeen het beste voor zowel het trainen als uitlaten van uw nieuwe pup.

Football

Kauwen

Jonge honden kauwen graag en elke nieuwe puppy maakt een fase door waarin hij op alles kauwt wat hij tegenkomt. Dit is noodzakelijk voor de groei van een gezond gebit en kauwen helpt uw nieuwe huisdier bovendien zich te ontspannen en in slaap te vallen.

De tanden van een puppy lijken verschillende texturen nodig te hebben tijdens verschillende fases in hun ontwikkeling. Het is een goed idee om in de gaten te houden waar uw kleine vriend vooral graag op kauwt, zodat u veilige speeltjes van een vergelijkbare textuur voor hem kunt vinden.

Game Trail

Waterbak

Maaltijden zijn heel belangrijk voor een jonge puppy. Ze groeien heel hard in hun eerste levensjaar en kunnen gemakkelijk twee keer zoveel calorieën verbranden als een volwassen hond. Het is dus belangrijk dat uw nieuwe gezinslid een goede maaltijdroutine heeft.

Een voer- en waterbak van goede kwaliteit helpt hierbij. Een bak moet van metaal of keramiek gemaakt zijn en moet regelmatig worden schoongemaakt. Het is bovendien een goed idee om met kleinere bakken voor puppy's te beginnen en deze geleidelijk te vervangen door grotere bakken terwijl uw nieuwe