perros
Samenleving

Adoptie stimuleren a.d.h.v. samenwerkingen en partnerships

Ons doel

In 2023 ondersteunen onze top 10 markten in Europa adoptieprogramma's en organisaties die bijdragen aan een hoger adoptiecijfer voor huisdieren.

70

Wat we tot nu toe hebben bereikt

70% gerealiseerd

15 landen, waaronder Frankrijk, Italië, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en vele andere zijn partnerschappen rondom het adopteren van huisdieren aangegaan met 43 verschillende organisaties. Deze organisaties zetten zich ervoor in om zo veel mogelijk huisdieren aan een nieuw thuis te helpen. Door samen te werken kunnen we nog meer huisdieren een gezond, veilig en goed leven bieden.

afbeelding stel met border collie

Ons standpunt: Purina, Allianties en Samenwerkingen

Bij Purina houden we van dieren en zijn we ervan overtuigd dat het hebben van huisdieren veel voordelen heeft voor zowel individuele personen als voor de maatschappij. Huisdierliefhebbers kunnen niet zonder hun huisdier en de meeste huisdieren wereldwijd hebben een goed huis, waar van ze wordt gehouden en waar goed voor ze wordt gezorgd. Toch worden om financiële en maatschappelijke redenen ieder jaar duizenden honden, katten en andere huisdieren achtergelaten. En het aantal stijgt.

We zijn ons ervan bewust dat wij ons in een unieke positie bevinden. En hoewel we al betrokken zijn bij een aantal programma's die het adopteren van huisdieren stimuleren door middel van samenwerking en allianties, willen we onze ervaring en ons netwerk inzetten in meer landen. Zo kunnen we meer huisdieren aan een liefdevol thuis helpen.

banner slapende kat

Door heel Europa ondersteunen we adoptieprogramma's die bijdragen aan een hoger adoptiecijfer voor huisdieren. We leveren voeding aan dierenasiels en ondersteunen vele evenementen die adoptie onder de aandacht brengen en informatieve campagnes rondom de voordelen en verantwoordelijkheden die het adopteren van een huisdier met zich meebrengen.

We weten dat de band die iemand heeft met zijn of haar huisdier vele voordelen heeft. Daarom zoeken we naar concrete oplossingen die leiden tot een rijker leven voor huisdieren en de mensen die van ze houden.
kaart van europa met bestaand programma's

Bestaande programma's

Bij Purina maken partnerschappen een belangrijk deel uit van onze inzet voor huisdieren. Het enorme verschil dat we maken met onze bestaande partnerschappen met goede doelen en organisaties in de hele regio is nu al zichtbaar.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Cats Protection in het Verenigd Koninkrijk;

ENPA in Italië;

Giving Hope fonds en RunForDogs fonds in Rusland

VIVA! in Polen;

Guau, Las Nieves en Amigos Del Perro in Spanje;

Dublin SPCA in Ierland.

Bijdragen aan Nestlé CSV

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over Nestlé in Society

ANDERE BELOFTEN