Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
vrouw met honden op het strand

Onze beloften

Gezonde voeding is de kern van wat we doen, maar het is niet alles wat we doen. We zijn vastbesloten om meer te doen wat echt belangrijk is, voor huisdieren, voor de mensen die van ze houden en voor onze planeet. Daarom hebben we in 2016 10 beloften gedaan die in 2023 moeten worden gerealiseerd en die nu al een verschil maken in heel Europa. Naast onze beloften nemen we ook verdere stappen om onze uitstoot van broeikasgassen te verminderen en kopen we al 100% hernieuwbare energie in voor al onze Europese fabrieken.

Onze beloften die het verschil maken

Ontdek wat we naast voeding nog meer doen voor huisdieren, mensen en onze planeet.

Waar wij het verschil maken

Bekijk onze beloften en ontdek hoe deze bijdragen aan een beter leven voor huisdieren, de samenleving en het milieu.

hond en kat met voerbakje
Huisdieren
Innoveren om de gezondheid en welzijn van huisdieren te verbeteren
Wij geloven dat kwalitatieve voeding belangrijk is voor het welzijn van huisdieren.
transparante productinformatie
Huisdieren
Stimuleren van transparantie voor al onze producten
Bij Purina geloven we dat nutritionele informatie gemakkelijk te begrijpen moet zijn.
kunstmatige kleurstoffen verwijderd
Huisdieren
Verwijderen van kunstmatige kleurstoffen uit onze producten
We hebben als doel gesteld om alle kunstmatige kleurstoffen uit onze producten te verwijderen.
hond op weegschaal
Huisdieren
Bijdragen om het risico op obesitas bij huisdieren te verlagen
Ernstig overgewicht is een groot gezondheidsprobleem bij honden en katten. Daarom is het ons doel om gezamenlijk met preventieprogramma's het risico op obesitas bij huisdieren te verlagen.
huisdieradoptie stimuleren
Samenleving
Stimuleren van het adopteren van huisdieren
Bij Purina geloven we dat ieder huisdier een liefdevol thuis verdiend. Daarom ondersteunen we overal in Europa adoptieprogramma's die bijdragen aan een hoger adoptiecijfer voor huisdieren.
honden op kantoor
Samenleving
Stimuleren van de aanwezigheid van huisdieren op de werkvloer
Huisdieren meenemen naar het werk vermindert stress en verbetert de mentale gezondheid. Wij zouden dan ook graag zien dat meer mensen profiteren van de vele voordelen die huisdieren bieden, van een betere gezondheid tot een betere sfeer op de werkvloer. Ontdek hoe eenvoudig kantoren huisdiervriendelijk kunnen worden en Purina daarbij kan helpen.
verantwoord huisdierbezit
Samenleving
Stimuleren van programma's voor verantwoord huisdiereigenaarschap voor kinderen
Kinderen zijn de volgende generatie huisdiereigenaren en het is belangrijk dat zij waardevolle voorlichting krijgen over verantwoord huisdierenbezit.
werkgelegenheid jongeren
Samenleving
Banen creëren voor jongeren binnen heel Europa
Het aantrekken van de toekomstige generatie huisdierbezitters is van cruciaal belang voor ons om een ​​mooie toekomst voor huisdieren te verzekeren. Daarom is het ons doel om banen voor jonge mensen te creëren.
recyclebare verpakkingen
Milieu
Werken aan een afvalvrije toekomst
We streven ernaar om de milieuvriendelijkheid van onze verpakkingen te verbeteren. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat tegen 2025 100% van onze verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar zijn.
duurzaam verantwoord produceren
Milieu
Implementeren van verantwoorde productie
We begrijpen dat het belangrijk is voor jou om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen, daarom zetten we ons in voor het produceren van duurzaam en verantwoorde voeding voor huisdieren.

Purina in de maatschappij

Het welzijn van huisdieren staat centraal in ons bedrijf. Daarom bevinden we ons in een unieke positie om te helpen bij het creëren van een betere toekomst voor huisdieren, hun baasjes en de maatschappij in het algemeen. We hebben gesproken met huisdierbezitters, dierenartsen, opinieleiders binnen onze sector en experts op het gebied van duurzaamheid. Samen hebben we onderzocht waar Purina echt kan bijdragen en een verschil kan maken in het leven van huisdieren, evenals acties die we kunnen ondernemen om onze milieu- en sociale impact te minimaliseren. Op basis daarvan werden de Purina in Society-beloften opgesteld en deze beloften bepalen de manier waarop we zaken doen als bedrijf en hoe we ons als individuen gedragen, nu en in de toekomst.

Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.