Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
man en vrouw op bankje met hond

Banen creëren voor jongeren binnen heel Europa

Het aantrekken van de toekomstige generatie huisdierbezitters is van cruciaal belang voor ons om een ​​mooie toekomst voor huisdieren te verzekeren. Daarom is het ons doel om banen voor jonge mensen te creëren.

Onze doelstelling

Ons doel was om voor het einde van 2016 minimum 1500 banen en traineeships bij Nestlé Purina in Europa te creëren voor jongeren onder de 30.

Wat we tot nu toe hebben bereikt

100% gerealiseerd

We hebben ons doel meer dan bereikt. Sinds 2014 hebben we 2429 jongeren in dienst genomen. En we blijven banen creëren voor jongeren onder de 30 als onderdeel van het wereldwijde "Nestlé needs YOUth" initiatief van ons moederbedrijf. Het doel van dit initiatief is om voor 2020:

  • 45.000 tot 50.000 plaatsen voor stages en traineeships te creëren;
  • een betere samenwerking te realiseren met externe partners om deze te motiveren zich bij ons aan te sluiten en de impact te vergroten;
  • ieder jaar 20.000 tot 25.000 banen te creëren voor jongeren onder de 30.

Lees hier meer over het 'Nestlé Needs YOUth'-initiatief.

Ons standpunt

Jeugdwerkloosheid is wereldwijd een enorm probleem. We zijn ons ervan bewust dat het van essentieel belang is voor ons bedrijf om goede mensen aan te trekken en te houden, zodat we huisdieren ook in de toekomst kunnen verzekeren van een goed leven.

Daarnaast vormen de jongeren onder de 30 de volgende generatie huisdiereigenaren. Zij zullen dus een belangrijke rol spelen in het stimuleren van de gezondheid en het welzijn van de huisdieren van de toekomst.

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over Nestlé in de maatschappij

vrouw houdt kat vast
Onze impact
Onze beloften
We zetten ons in voor huisdieren, de mensen die van ze houden én voor onze planeet. Daarom zijn we 10 beloften aangegaan, die in 2023 moeten zijn gerealiseerd.