Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
vrouw knielt naast hond op kantoor

Stimuleren van de aanwezigheid van huisdieren op de werkvloer

Huisdieren meenemen naar het werk vermindert stress en verbetert de mentale gezondheid. Wij zouden dan ook graag zien dat meer mensen profiteren van de vele voordelen die huisdieren bieden, van een betere gezondheid tot een betere sfeer op de werkvloer. Ontdek hoe eenvoudig kantoren huisdiervriendelijk kunnen worden en Purina daarbij kan helpen.

Onze doelstelling

Voor het einde van 2020 zullen we door heel Europa 200 samenwerkingsverbanden opzetten voor Pets At Work-initiatieven.

Wat we tot nu toe hebben bereikt

100% bereikt

In 2020 hebben we onze belofte waargemaakt door ons Pets At Work-programma op te zetten bij 209 externe bedrijven, die de overtuiging delen dat mensen en huisdieren elkaar aanvullen!
In 2019 hebben we 111 externe partnerallianties opgericht en in 2020 nog eens 36 (inclusief in al onze top tien markten).

Daarnaast hebben we een Pets At Work-programma opgezet in onze eigen kantoren in ruim 20 van de landen waar we actief zijn, waaronder ook in 9 van onze 10 voornaamste markten.

Ons standpunt

Het moderne leven van vandaag wordt steeds complexer. Door factoren als verstedelijking, woon-werk verkeer en de tijd die we online besteden, wordt het steeds lastiger om huisdieren te houden en tijd met ze door te brengen.

Als één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huisdierverzorging willen we mensen ondersteunen, zodat ze kunnen genieten van alle voordelen van huisdieren in de steeds veranderende wereld waarin we leven. Één van de manieren waarop we de hele dag door kunnen genieten van het gezelschap van onze huisdieren is door hun aanwezigheid op het werk.

 

We weten dat huisdieren een enorm positieve invloed hebben op onze mentale en fysieke gezondheid en welzijn. Maar langere werkdagen, de groeiende 'on-the-go' consumptie maatschappij en verschuivingen van de bevolking van het dorps- naar het stadsleven maken het moeilijk om huisdieren een plek te geven in het leven van de 21ste eeuw.

Dankzij ons Pets At Work-programma hebben alle medewerkers de mogelijkheid om hun trouwe viervoeters mee te nemen naar hun werk. We hopen dat we door onze ervaringen te delen andere bedrijven kunnen inspireren om ook honden te verwelkomen. Klik hier voor meer informatie over Pets At Work.

 

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat medewerkers die hun huisdier meenemen naar hun werk minder stresssymptomen vertonen? Of dat het hebben van huisdieren op de werkplek een gezonde balans creëert tussen privé en werk?

Purina Experts

Huisdieren op kantoor bij Purina

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en huisdieren beter af zijn als ze bij elkaar zijn. Het hebben van huisdieren op kantoor is een duidelijk voorbeeld van onze passie voor huisdieren en de Purina normen en waarden die we gemeen hebben. We werken er hard aan om de Nestlé Purina kantoren in Europa zo huisdiervriendelijk mogelijk te maken.

Op veel van onze locaties zijn onze trouwe viervoeters niet meer weg te denken van de werkplek. Op sommige locaties zijn honden een dag of een week per jaar welkom, maar op andere locaties hebben de honden echt een eigen plekje en horen ze er helemaal bij.
In Nederland verwelkomen we al meer dan 5 jaar dagelijks de honden van onze medewerkers op kantoor.

Sluit je aan bij de Pets at Work Alliance en wij helpen je om jouw kantoor hondvriendelijk te maken

We willen onze ervaring graag delen en voorbeelden geven van hoe je een Pets At Work-programma kunt opzetten samen met anderen. Daarom nodigen we andere bedrijven en organisaties uit om in onze voetsporen te treden. 

Met onze steun kan elk bedrijf op zijn eigen manier diervriendelijk worden en profiteren van onze steun. Van stickers tot tips voor gedragstesten, wij helpen bedrijven bij het implementeren van een succesvol en duurzaam programma.

 

Daarnaast hebben we een Pets At Work stappenplan ontwikkeld met 6 eenvoudige stappen om externe partners te helpen dit progamma te implementeren.

Wil je ook deelnemen aan de Pets At Work Alliance, of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over Nestlé in de maatschappij

vrouw houdt kat vast
Onze impact
Onze beloften
We zetten ons in voor huisdieren, de mensen die van ze houden én voor onze planeet. Daarom zijn we 10 beloften aangegaan, die in 2023 moeten zijn gerealiseerd.