Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
dierenarts met hond

Innoveren om de gezondheid en welzijn van huisdieren te verbeteren

Wij geloven dat kwalitatieve voeding belangrijk is voor het welzijn van huisdieren.

Onze doelstellingen

In 2021 en 2022 zullen we 10 nieuwe producten lanceren die bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

Wat we tot nu toe hebben bereikt

100% behaald

Tussen 2018 en 2020 hadden we als doel gesteld om 14 nieuwe producten te lanceren die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. In 2020 hadden we al 37 nieuwe producten op de markt gebracht en daarmee ons doelstelling met in totaal 23 producten overschreden.We hebben een rijke historie op het gebied van Innovatie en innoveren om de gezondheid en het welzijn van huisdieren te verbeteren blijft een belangrijke prioriteit.

Sinds we deze belofte voor het eerst formuleerden in 2016 hebben we al 19 nieuwe producten uitgebracht, waaronder Purina® DENTALIFE® en Purina® ONE® Bifensis. Er verschenen publicaties in 17 wetenschappelijke tijdschriften. Ons oorspronkelijke streefdoel van 16 nieuwe producten tussen 2016 en 2018 hebben we dus ruimschoots gehaald.

Een van onze primeurs in 2020 was een revolutionaire innovatie, PRO PLAN® LIVECLEAR®, het eerste en enige kattenvoer dat bijdraagt aan het beperken van de allergenen die zich op kattenhaar en huidschilfers van katten bevinden. Deze baanbrekende voeding is het resultaat van meer dan tien jaar onderzoek bij Purina, gericht op een veilige, doeltreffende en katvriendelijke aanpak om kattenallergenen onder controle te krijgen.

Voeding staat absoluut centraal bij alles wat wij doen en is een van de essentiële manieren waarop we willen bijdragen tot een rijker leven voor huisdieren en de mensen die van ze houden.

Ons standpunt: Purina, onderzoek en voeding

Wij zijn een bedrijf van huisdiereigenaren en -liefhebbers, van onze wetenschappers en voedingsdeskundigen tot en met onze marketing- en salesmensen. We vinden het belangrijk om te begrijpen welke behoeften huisdieren hebben op het gebied van voeding, gedrag en op sociaal vlak. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn en blijven.

 

We zijn overtuigd dat wetenschappelijk bewezen, kwalitatief hoogwaardige voeding essentieel is voor het welzijn van huisdieren. Vanaf de oprichting van ons bedrijf en bij al onze activiteiten houden wij ons daarom aan onze belofte: kwalitatief hoogwaardige voeding, wetenschappelijk bewijs en resultaten. Bij Purina staat de voeding centraal.

Als één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huisdierverzorging hebben we grote investeringen gedaan in wetenschap, innovatie en het begrijpen van huisdieren. Wij zien het als onze plicht om onze kennis van huisdiervoeding en onze know-how op het gebied van ontwikkeling te gebruiken om grenzen te blijven verleggen en voeding te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan voeding voor huisdieren met speciale behoeften en huisdieren die voeding nodig hebben op voorschrift van de dierenarts.

We werken samen met gerespecteerde collega's en toonaangevende dierenartsen wereldwijd. Wij willen door middel van innovatie belangrijke vooruitgang boeken op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren.

 

We werken samen met gerespecteerde collega's en toonaangevende dierenartsen wereldwijd. Wij willen door middel van innovatie belangrijke vooruitgang boeken op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren.

Purina Experts

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over Nestlé  in de maatschappij

Case Study: Beyond® Nature’s Protein™ - combinatie van insecten en plantaardige ingrediënten

Met onze nieuwe Beyond® Nature's Protein™ dierenvoeding bieden we een compleet voedzaam alternatief voor conventioneel honden- en kattenvoer en zorgen we voor de kostbare hulpbronnen van onze planeet door te kiezen voor alternatieve eiwitbronnen. Deze nieuwe lijn dierenvoeding omvat zowel insecten als plantaardige eiwitten uit tuinbonen en gierst. Deze eiwitbronnen zijn gemengd om alle essentiële aminozuren te leveren die honden en katten nodig hebben, met verschillende niveaus van insecteneiwitten voor elk type voeding.

Naast het gebruik van alternatieve eiwitbronnen, zal de lancering van Beyond®Nature's Protein™ een verdere bijdrage leveren aan het milieu. Purina is een samenwerking aangegaan met Reforest'Action waarbij voor elk verkocht product een boom wordt geplant in Sumatra, Indonesië, om herbebossing te ondersteunen.
 
We zijn voortdurend op zoek naar manieren waarop we voor de langere termijn duurzaam kunnen inkopen en tegelijkertijd de hoogwaardige voeding kunnen leveren die huisdieren vandaag en morgen nodig hebben.

Woman holding up Cat
Onze impact
Onze beloften
We zetten ons in voor huisdieren, de mensen die van ze houden én voor onze planeet. Daarom zijn we 10 beloften aangegaan, die in 2023 moeten zijn gerealiseerd.