Veterinary Diets & gerelateerde producten

ONTDEK DE EFFECTIEVE DIEETVOEDINGEN VAN PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS

Het PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS assortiment is ontwikkeld om dierenartsen nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsproblemen bij katten. Het assortiment dieetvoedingen en gerelateerde producten stelt dierenartsen in staat om de effectiviteit van het behandelingsprotocol te versterken met doelgerichte, wetenschappelijk beproefde producten.

VETERINARY DIETS

De 9 gezondheidsplatformen

convalescence

CN CONVALESCENCE

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE CN CONVALESCENCE™

Complete dieetvoeding (natvoer) voor katten van alle leeftijden, wetenschappelijk samengesteld om nutritionele ondersteuning te bieden tijdens herstel van verwonding, ondervoeding en ziekte.

Producten

DM Diabetes Management™

DM DIABETES MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE DM ST/OX DIABETES MANAGEMENT™

Complete dieetvoeding, die wetenschappelijk is samengesteld voor de regulering van het glucosegehalte bij volwassen katten met diabetes.

Producten

EN Gastrointestinal™

EN GASTROINTESTINAL™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE EN ST/OX GASTROINTESTINAL™

Complete dieetvoeding voor katten van alle leeftijden, samengesteld met zeer goed verteerbare ingrediënten en prebiotica ter ondersteuning van gastrointestinale aandoeningen en om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.

Producten

FortiFlora®

FORTIFLORA®

PURINA® PRO PLAN® FELINE FORTIFLORA®

Een unieke probioticum van PURINA® voor katten van alle leeftijden , die aantoonbaar de intestinale gezondheid, de microflorabalans en een sterk immuunsysteem helpen te ondersteunen.

Producten

HA Hypoallergenic™

HA HYPOALLERGENIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE HA ST/OX HYPOALLERGENIC™

Complete dieetvoeding voor katten van alle leeftijden, wetenschappelijk samengesteld om te ondersteunen bij de diagnose en het verminderen van voedselallergiën en intoleranties van ingrediënten en voedingsstoffen.

Producten

HP HEPATIC™

HP HEPATIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE HP ST/OX HEPATIC™

Complete dieetvoeding rijk aan antioxidanten en essentiële vetzuren en wetenschappelijk samengesteld ter ondersteuning van de leverfunctie in het geval van chronische leveraandoening bij katten.

Producten

NF Renal Function™

NF RENAL FUNCTION™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE NF ST/OX* RENAL FUNCTION™

Complete dieetvoeding met beperkte hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en een laag gehalte aan fosfor, wetenschappelijk samengesteld om nutritioneel chronische nierinsufficiëntie te ondersteunen bij volwassen katten.

Producten

OM OBESITY MANAGEMENT™

OM OBESITY MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE OM ST/OX OBESITY MANAGEMENT™

Complete dieetvoeding voor volwassen katten die aantoonbaar bijdraagt aan gewichtsverlies en het behoud van een gezond lichaamsgewicht ondersteunt.

Producten

UR Urinary™

UR URINARY™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE UR ST/OX URINARY™

Complete dieetvoeding voor katten voor het helpen oplossen van struvietstenen en de terugkeer van struvietstenen, oxalaatstenen en steenvorming te verminderen.

Producten


Weergave van 1 producten