kitten

kitten

kitten
09/12/2020

Welkom bij de kraamhulp voor jouw kitten

kitten

VRAAG HET PRO PLAN® KITTENPAKKET AAN

Om je te helpen met alle benodigdheden die,jouw kitten de optimale start geven, kun je ons GRATIS kittenpakket aanvragen. In dit pakket bieden wij onze droog- en natvoeding aan samen met onze kittengids, kittenspeeltje, maatbeker en kortingsbon. Een mooie introductie in alle benodigdheden die jouw kitten de optimale start geven.ZORGELOOS OPVOEDEN MET DE KITTEN KRAAMHULP

Gefeliciteerd met jouw kitten! Het grootbrengen van een kitten is een mooie maar soms ook spannende taak. In het begin heeft je kitten veel aandacht nodig en daar willen wij je graag mee helpen. Met Kraamhulp ontvang je de informatie die je nodig hebt om de eerste periode met jouw kitten door te komen. Daarnaast kun je hierboven ons GRATIS kittenpakket aanvragen. Dit pakket zorgt voor een mooie introductie in de benodigdheden voor een optimale start van jouw kitten.

VOEDING VOOR JOUW KITTEN

Voor de optimale start in het leven van jouw kitten hebben de dierenartsen en voedingsdeskundigen van Purina, PRO PLAN® JUNIOR® ontwikkeld. Dankzij de speciale samenstelling bevat deze droog- en natvoeding zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen die de natuurlijke afweer helpen ondersteunen.
Lees hier meer over de juiste voeding voor jouw kitten.

DE KITTEN TIJDSLIJN

Een kitten groeit snel tot een volwassen kat en veranderingen volgen elkaar snel op. Elke fase moet je met nieuwe gebeurtenissen rekening houden en daarom hebben wij een handige tijdslijn gemaakt. Hierin vind je alle informatie per leeftijd.

Bekijk hier onze kitten tijdslijn


Deel dit met mensen die je kent

ShareEmailtwitterFB